22 Temmuz 2007 Pazar

vahşi

* Müslüm Gürses'i kutlarım.
* Seçim sonucu nedeniyle, kendimi kutlarım!
* Kurtulmak istediğim tencereyi ocağın üstünde unutturan bilinç altımı kutlarım.
* Tutkusunu yetkinliğiyle zenginleştirmek için durmadan çalışan; olumsuz etkilere kapalı, gerçek sanatçı Malik Bulut'u kutlarım.
* Bana önce işimde, sonra arkadaşlarımla, en sonunda da evimde huzur veren bu pazar gününü kutlarım.
* Beni kendisinin bir parçası olarak kabul etmeyen her sistemi kutlarım.
* Açık fikirliliği namussuzluktan ayırabilenleri kutlarım.
* Uçakları için seçtiği güzel boya düzeni için firmam KLM'i kutlarım.
* Komik tartışmalara neden olsa da, şefkat patlaması nedeniyle Funda'yı kutlarım.
* Duygusallıkları ve idealleri için yaşamaları ve ütopyaya yönelik hareketlerinden dolayı, 60 (68) kuşağının değişmemiş üyelerini kutlarım.
* Türkiye şu andakinden çok daha az vahim bir durumdayken, ilkokullarda yüzlerce çocuğa zorla bağırtılan "...varlığım Türk varlığına armağan olsun..." cümlesinin doğru şeklini hissederek yaşamış ve çalışmış; kendisini ve arkadaşlarını ve eylemlerini suçlayanlara karşı aklını acele çalıştırıp, başından sonuna doğru ve haklı bir ifade ortaya koymuş; sağda solda mız mız ağlayan bizlere en güzel örnek olabilecekken, sadece ikona dönüştürdüğümüz; 25 yaşındayken şeytani devleri korkutabilen ve bu korkunun yol açtığı öfkeyle yüzleşmekten haklı gurur duyan Deniz Gezmiş'i ve arkadaşlarını kutlarım. O'nun en içten, en mantıklı, en cesur hali için; 35 senede ülkenin nasıl değiştiğini görmek için; gerçek vatanseverliği tadamayacağınızı anlamak için; Atatürk'ün muhatap aldığı gençliğin örneğini görmek için; lütfen, bunu okuyun.
* Dün gece tartışırken, Amerikan sistemini vahşi bulduğunu söyleyen Hakan'ı, her zaman doğru bildiğince davrandığı ve konuştuğu için kutlarım.

Hiç yorum yok: